Gardemoenin taikaa...

05.08.2009 18:30

Terveisiä urheilijan jetset-elämän ytimestä. Lentokentältä!!!! Ollaan Kallen kanssa matkalla Aureen ja jotenkin tämä meidän matkanteko tyssäsi tänne Osloon. Vaihtoväli Hki-Oslo lennolta Oslo-Trondheim lennolle on vaatimattomat 4h ja nyt täällä sitten kulutetaan aikaa mukavilla nahkapenkeillä. Päivän matkustusannos alkoi aamulla ja päättyy automatkaan Trondheimista Aureen noin klo 24.00.

Huomisesta sunnuntaihin asti sitten kisaillaan yhdestä kahteen kisaan per päivä kutakuinkin seuraavassa järjestyksessä: parisprintti (parit Matu+Kalle ja Martti+Jesse), pertsan sprintti, 3km katujuoksu (luvassa n. 8.30 vauhtia), 200m vapaan sprintti (aika-ajo ja sitten pareittain pudotuskisana) ja viimeisenä 20km yhteislähtö vapaalla. Väleissä olisi myös tarjoolla n 40km pursuittia ja 35km maastopyöräilyä mutta niidn voitot taidetaan tällä kertaa ratkoa ilman rintteripanostusta.
Aure oli ainakin viime vuonna hyvä leiripaikka ja kisat kovia, ja vaikka todellisesta kisakunnosta ei juuri ole hajua, niin hyvillä mielin ollaan taistoon lähdössä!!!

Jatkokertomuksia rinttereiden jetset-elämästä luvassa lähipäivinä....

J&K