Jessellä on niin isoin!!

30.07.2009 16:45

Hahaa...kyllästyin kattelemaan tota edellistä otsikkoa ja nyt pitäis sit keksiä jotain mihin tämä tän kertainen otsikko pätisi. Telkkari taitaa olla Matulla isoin, välineiden rikkomisriski Kallella, leffavalikoima Mardulla ja ehdottomasti isoin rakkaus ralliin on Jöllillä. Mutta mikäs mulla sitten on isoin? No kokoni puolesta tietysti reisi ja hauberi mutta ne on vähän tylsiä, joten valitsen hingun kilpaladuille.

Okei, tästä voi jokainen rintteri olla eri mieltä ja toki saakin olla mutta kyllä täytyy sanoa, että surkean viime talven jälkeen odotan niiiiiin paljon ensi viikkoa, kun saan taas laittaa numerolapun rintaan. Kunto pitäisi olla vähintään kohtalainen vuodenaikaan nähden ja Auren kovat kisat polttelevat jo oikein kunnolla. Tässä kun on kuukauden päivät yksin painellut pitkin metsiä niin luulot omasta kunnosta voi olla tietysti päin mäntyäkin mutta Auressa sekin selviää kun viivalle asettuvat vastaan Norjan, Ruotsin, Tsekin ja Saksan maajoukkueet. Pistetään siis koko joukko koville suomalaisen rintterin metsästä kerätyllä raivolla! Mardu ja Matu lähtivätkin jo tänään Norjaan kisaamaan ja me muut siis perässä ensi keskiviikkona.

Kävin muuten viime viikolla Porissa picnikillä läheisimpien 60 000 ystäväni kanssa. Oltiin pyydetty paikalle myös Metallica, Linkin Park ja pari muuta rokkiorkesteria. Meno oli kyllä erinomainen vaikka Metallican 102 desibeliä hieman kotimatkalla korvassa tinnittivätkin. Kyllä hyvä livemusiikki pienessä porukassa hillitysti kuunneltuna on aina poikaa ;)

 Tämä täältä tällä kertaa....halusin vaan uuden otsikon!

-j