Vuokatti Grand Slam

03.07.2009 15:00

 Mitä tapahtuu, kun Andy Roddick, Andy Murray, Jari Tsonga, Lari Lehtonen, Lleyton Hewitt ja Ivo Karlovic lähtee hiihtoleirille Vuokattiin? Seuraavassa lyhyt kertaus tennistähtien keskikesän Vuokatin leiriltä:

Heti ensimmäisenä aamuna hyökättiin tenniksessä tarvittavan maksimaalisen hapenoton kimppuun testijuoksun merkeissä. Kevytrakenteinen Ivo Karlovic lähti pitämään kärkivauhtia itseään kaksi päätä lyhyemmän Lehtosen kanssa. Lopussa kuitenkin kovasta ykkösestään tunnettu Ivo vei 5,3km juoksutestin ajalla 19.12. Testin kolmanneksi kipitti kevyellä askeleella Murray, omalla ennätyksellään 20min pintaan.

Seuraavana päivänä Ivo oli kuitenkin totaalisesti telakalla ja tassuherruus ratkaistiin Roddickin, Tsongan, Murrayn ja Lehtosen kesken. Tsongalla oli lihaksisto herkimmässä tikissä ja ranskalaisen pitkä, hyvin ruskettunut atleettirunko oli kuin tehty tassun hakkaamiseen. Nanosekunnin Tsongan perässä tulivat Murray ja Roddick.

Torstai aloitettiin 4,5h pitkällä siivulla, joka sujui koko tennisseurueelta täysin kivuttomasti ja iltapäivällä päästiin vihdoin omien vahvuuksien kimppuun – tenniskentälle. Ensimmäisellä kierroksella kohtasivat Murray ja Hewitt sekä Roddick ja Karlovic. Murray voitti varmoilla peruslyönneillä Hewitin, joka kuitenkin taisteli yhdellä kädellä hyvin. Karlovic puolestaan jäi totaalisesti Roddickin jäätävien ässien alle, eikä ”laadukkaista” verkoille nousuistaan huolimatta pysynyt jenkin vauhdissa. Kyllä jenkki tykkäs.
Seuraavaksi siirryttiin nelinpeliin, jossa Murray ja Karlovic voittivat Roddickin ja Hewittin tiukan väännön päätteksi. Lopuksi vielä Andyt hoitelivat mestarien ottein Lleytonin ja Ivon toistamiseen. Loppuottelu Roddickin ja Murrayn kesken pelataan myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Kaikin puolin hyvin sujunut leiri jatkuu vielä sunnuntaihin ja ohjelmassa on muun muassa vaaralle hiihtoa ja suolla riehumista. Tennistiimi palailee asiaan vielä lauantai-iltana.

-Ivo, Andy ja otorintteri Roddick