Rinttitykit distanssien seurassa!

27.06.2009 15:45

Morjensta pöytään!

Tällä hetkellä ollaan Kallen kanssa Norjan Meråkerissa leirillä! Tällä kertaa Mardu ja Jesse jäi kotisuomeen ja menee ens viikolla vuokattiin leirille! Niin täällä me nyt ollaan tosiaan nylkkyjen kanssa ja saa nähdä joudutaanko ens viikolla lähtee pakko lomalle koska luvassa on paljon pitkiä treeniä kovassa maastossa ja luultavasti meille liian kovalla vauhdilla! Luin vaan langrenn.com:ista että sprintguttanilla on alkanu tehokuuri. Meillä on sentään teho- ja määräkuuri! ;)

Eilen oli Matias- ja Kallepojalla normipäivä. Herätys klo 03.00 (norjan aika, vaikka tosiaan herättiin suomessa). Matkustus klo 04.00-13.00. Lounas klo13.30 Kevyt treeni klo 16.00. Rullakisat klo19.30. Dinner klo 21.30. Going to sleep klo 23.00!

En tie saatana oliko järkeä lähtee kisailee, mut kovasta vastuksesta huolimatta pärjättiin Kallen kaa ihan hyvin! Kisasta sen verran et se oli perinteisellä tyylillä (tasatyöntö) hiihdetty pudotuskisa yhteislähdöllä! Hiihdettiin ensin neljä kiekkaa (1km) ja sitten putos joka kierroksellä 3 viimeistä hiihtajää pois kisasta! Ite jouduin hiihtää loppuun asti ja olin lopulta kolmas. Kalle sai hiihtää kolme kiekkaa vähemmän ja oli lopulta 15:a! Tulokset löytyy langrenn.com:ista.

Se on moro nyt lähdetään taas lenkille!

-Matu