Niittiä norjassa.

08.06.2009 00:00

Eipä sitä leirille tullessa ois uskonu että tältä tuntuu viimesenä iltana! Ei oo nimittäin tullu oltua treeniniitissä sitten viime kerran (siitä on aikaa..). Esimerkkinä tässä vieressä istuva Kalle, jota väsyttää sen verran ettei jaksa edes tänne Matun kirjoitusta suomentaa. Kaikille hoonoa ruottia puhuville ja ymmärtäville sanakirja siis kouraan. 

 

Keli heikkeni heti kun Norjan rintteripojat saapui paikalle. Meidän iltapäivätreeni meni vähä reisille ku alko taivaalta tulla tiskirättiä. Ei nyt sotketa tähän mitään säiden jumalia, joten veikataan että joku sprintgutta on käyny laittamassa säätätiä (Norjassa keskimääräistä paremman näköisiä) eikä oo sen jälkeen soittanu. Ennusteissa siis vähintäänkin pyörre- ja lumimyrskyjä lähipäiville. Onneks huomenna pääsee kotio täältäkin peräkylästä.

 

Leiri meni kaiken kaikkiaan oikein makiasti, Jessen pikku nuhailua lukuunottamatta. Ollaan mätetty kaikkea hiljaisen lenkin ja täysillä luukuttamisen väliltä, enemmin nimenomaan siltä väliltä. Tänään Jesse ja Matu hiihti 35km valehtelematta näiden lumien kovinta vauhtia, lyöden viimeisenkin naulan arkkuun. Sitä on kotona hyvä sulatella Rock Bandia hakaten.

 

M

 

ps. Tässä linkki tämän viikon Norjan säähän.