Kuulumisia

26.04.2009 18:15

 Oon tässä lomaillu nyt pari viikkoa kohta ja uusi kausi on kynnyksellä. Pääasiassa oon yrittäny olla tekemättä mitään, mutta silti tehny vaikka mitä. Kämpillä on maalattu seinää ja porailtu seinät täyteen reikiä. On myös vietetty parit kauden päätöstilaisuudet, joista viimeisin toissapäivänä Vuokatissa seuran kesken. Syötiin, keilattiin, syötiin, saunottiin, juotiin, syötiin, naurettiin ja karaokebaariin suunnattiin. Juniorijoukkueesta illan kovimpana laulumiehenä kunnostui Simppa, kukkona tunkiolla (..nilikkoja myöten sonnassa). Aamulla kaikki se syöminen näkyi parin kilon lisävärähdyksenä viisarissa. Noh, onneksi edellisenä viikonloppuna oli hikoiltu 20kg pois.

Mun päivitykset on ollut vähä niin ja näin ku omistan hienon laitteen nimeltä mokkula. Ei nimittäin toimi tässä mun MacBookissa. Tai toimi hetken jossain välissä ja meni sitten sekaisin. Ottaa niin sanotusti pattiin. Ehkä jos ois vähä parempi näitten vehkeiden kanssa niin ei olis ongelmaa, mutta on tässä ollu muutakin tekemistä ku sitä yrittää asentaa. Onneksi on langaton netti siellä sun täällä käytössä ja pääsee välillä datamaan ja tänne jotain uikuttamaan,

Viikon päästä pitäis ottaa suunnaksi Kilpisjärvi. On muuten hienoin hiihtopaikka missä oon käyny jos sattuu hyvät hankikelit. Toivotaan siis yöpakkasia, varsinkin kun Kalle ja Jessekin on tulossa mukaan.:) Viime vuonna tuli 30h treeniä heti ekalle viikolle ja nyt ois tarkoitus hiihtää suunnilleen saman verran. Unohdin viimeks laittaa nimen kirjaan Haltilla käydessämme, niin nyt pitää laittaa sit samalla kaks, kun (lue: jos) sinne asti päästään. Meitä on suht iso ryhmä lähdössä: me kolme rintteriä, Musti, Aikku, Pike, Kouta-Mikko, Jossu ja yhdistetyn maajoukkuetta. Sinne kyllä tosin mahtuu, ei siinä.

Tuossa pari päivää sitten näin uutisen, että Tor-Arne Hetland lopettaa. Komea ura takana ja aika korkealta pisti pelin poikki, mutta toisaalta ehkä niin oli hyvä tehdä. Tor-Arne oli ja on yksi mun suosikeista ja oli hieno päästä häneenkin vähän edes tutustumaan. Mies oli pitkään huipulla ja kesti koko ajan sprintin kehittymisen mukana, mikä on hatun noston arvoinen asia. Hyvää uran jälkeistä elämää hänelle voi toivoa varmaan koko rinttereiden puolesta, vaikkakin hän oli viimeisinä vuosina niitä rinttien pidentämisen miehiä. Fuck that.

"Huipulla tuulee." Klamydia

-Mardu