Normi viikonloppu

23.04.2009 22:00

 

Viime viikonloppu tarjosi monenlaista häppeninkiä. Mukaan uskaltautuivat Martti, Jesse ja oto-rintterit Lasse ja Aki. Samaan aikaan, kun Matu ja Kalle olivat hyvin ansaitulla lomillaan puolisoidensa kanssa - toinen Bahamalla ja toinen Playa de Inglesissä - me aloitimme kokoontumisen kolmen tunnin juoksulenkillä, jonka jälkeen menimme kahdeksi tunniksi puntille. Nostimme penkistä kaikki 160kg ja kyykkäsimme 230kg. Yhdellä jalalla. Kyykyn jälkeen Aki opetti meille muille yhden käden tempauksen, jossa luonnollisesti teimme ensikertalaisina ennätyksemme: 90kg oikealla kädellä ja 100kg vasemmalla.

Puntin jälkeen siirryimme Rolling Stonesin treenikämpälle, jossa Mick bändeineen jo meitä oli odotellutkin. Mick näytti miten niiden kämpillä ja sen lisäsiivissä toimitaan ja jätti avaimet palveluineen meille viikonlopuksi. Soitettiin seuraavat  25h putkeen vaikka käytiinkin yhden bändärin tupareissa mansesterissa välillä mutta soitettiin silti koko ajan. Soittolistaan kuului Bullet For My Valentinea, In Flamesia, Bodomia, Spice Girlsia ja Frööpeli Palikoita. Kun edellemainittujen biisien haastavuus oli naurettavan pientä kaltaisellemme ryhmälle, päätimme säveltää vähän omia biisejä. Valmiiksi tulleista 74:stä kappaleesta valitsimme 12 uudelle levyllemme, jonka nauhoitimme saman session aikana. Soitettiin Matun kaverille Timbalandille, joka kävi miksaamassa levyn. Tyyppi lähti mehuissaan rapakon taakse lätty mukanaan, ja taisipa olla vähän kakkaa housuissa, sen verran kovasta kamasta oli kyse. Tällä viikolla tulleiden huhujen mukaan Sony julkaisee kyseisen levyn, joka on ollut jo amerikkalaisilla kriitikoilla esikuuntelussa - on kuulemma koko 2000-luvun kovin rokkilevy ja noussee näin ollen Billboardin kärkeen. Lisäksi mainittakoon, että kaikille tuli tinnitys molempiin korviin ja paino putosi hikoilun takia toistakymmentä kiloa per jantteri. Jessekin pääsee siis takaisin kisapainoonsa.

Rokkaamisen lomassa oli sitten kansainväliset hiihtokisat Laajavuoressa. Saatuamme tyydytettyä kolme edellisvuosien Miss Universumia, jotka olivat kuuntelemassa meidän musisointiamme, siirryimme pelipaikoille. Radalla oli seitsemäntoista lumilautailu-boxia, joista tehtiin voltteja ja pyöritettiin tonnikasikymppisiä – samaan aikaan. Kisassa oli mukana Ola-Vigenit ja kumppanit mutta bändi pärjäsi enemmän kuin hyvin ja tuotiin sijat 1-3 Rollareiden bändikämpälle. Palkinnoksi saatiin läjäpäin merkkivaatteita, litroittain urheilujuomaa ja historiallista kirjallisuutta. Ja tietenkin nelinumeroiset starttirahat.

”On kiva vähän liiotella…” Lasse 2009

"Heti ku jollain on vähä enemmän massia niin joku läski alkaa vinkuun."  Pentti Köyri

-Rintterit