Morjensta pöytään!

15.04.2009 11:15

 Se on nyt mullakin kausi paketissa. Kävin kaiken maailman kisailujen jälkeen vielä perinteisen Lapin Kulta -cupin (nykyään luultavasti Tornionlaakso-cup tms.) hiihtämässä akselilla Tornio-Pello-Ylläs-Ylitornio. Sijat tuli välille 5.-7. ja tulipahan otettua Ylläksen järkyttävässä imukelissä myös Retiltä päihin ja sekös söi miestä rotan lailla. Sen verran toipui vielä, että pystyi viimeisen kisan hiihtää, mutta on kyllä nyt mukava kun ei tarvi kisoja enää miettiä. Tarkoitus täyttyi ja sain hiihdettyä fis-pisteitä alas. Ens kaudella ei tarvi ihan ensimmäisenä sit startata isoimmissa kisoissa.

SM-kisoista tuli Kontiolahdella mitä haettiin: pari kultaa viesteistä. 50km ei enää mennyt  kovin kummoisesti, mutta siihen nähden että edellisviikolta oli alla 4 kisaa ja edellispäiviltä viestistartit niin ei voinut kovin paljoa odottaa. Jalat oli tyhjät jo kolmannen kierroksen jälkeen, mutta hyvä juottotiimi auttoi eväillään mut maaliin asti. Geelit ja suola ei kisan jälkeen vähään aikaan maistunu.:)

Nyt suuntaan loppuviikosta nokan kohti Jyväskylää ja menen JYPin mestaruusjuhliin.. ja Jessen nurkkiin pyörimään. Meillä on siellä treenikämppä varattuna ja "Pertti Keinonen orkestereineen" kokoonpanolla Jesse (piano/kitara), Martti (kitara), Lasse (basso) ja Aki (rummut) paukuttaa viikonlopun jytää.. laulajaa ei olla vielä päätetty, mutta vahva epäily on siitä kuka saa kunnian. Hiihdetään toki välillä nousukuntosprintti. Kivaa varmasti tulee olemaan ja harmi ettei Kalle pääse mukaan. Noh, se voi laulella lomalla Putte Possusta että "siellä kaikilla oli niin mukavaa, voi jospa oisin voinut olla mukana".

-son-