Kaikkien aikojen kuulumisia!

05.04.2009 09:00

No joo,

Valitettavasti nyt ei ole tarjota mitään kaikkien aikojen kuulumisia, mutta kuulumisia kuitenkin.
Rinttereiden kausi alkaa olla loppusuoraa vaille paketissa ja osalla porukasta maaliviiva tämän kauden osalta on jo ylitettykin. SM-kisat kilpailtiin Kontiolahdella vajaalla rintterimiehistöllä mutta onneksi mitalejakin sateli meidän poppoolle Martin säestyksellä. Jöllikin pääsi irti pitkästä aikaa kunnon kekkereissä. Omalta kohdalta kisat sujuivat valitettavasti taas kotisohvalta käsin. Tauti on jo parempi mutta kisatouhuihin ei enää tällä kaudella ole asiaa.

Viime viikkoina olen vähän käynyt hiihtelemässä ja pelailemassa lentistä mutta mitään sen raskaampaa on ollut turha yrittää. Olo paranee päivä päivältä ja innolla odotan jo ensimmäistä leiriä Kilpisjärvellä toukokuun alussa.

Urheilun ulkopuolista puuhastelua keksin tuossa muutama päivä sitten ja hommasin suurimman kankaan mitä kaupasta löytyi ja akryylimaalit. Viimeiset kolme päivää ovatkin sujuneet kuin siivillä maalatessa seinän kokoista taulua ja akkuja lataillessa. Taulu tuli itseasiassa jo valmiiksi ja uuden kankaan osto taitaa olla edessä jo maanantaina =) Sellaisia kaikkien aikojen kuulumisia tällä kertaa...

-jesse