10 000!

25.02.2009 21:45

Olipas taas mahtava päivä suomalaiselle hiihdolle. Naiset ottivat sen, mitä heiltä sopi odottaakin ja vielä täysin ylivoimaiseen näytöstyyliin. Mutta mitä tekivätkään Musti ja Ville, taistelivat äärettömän tasaisessa ja kivenkovassa porukassa loistavasti pronssille! Suomen mieshiihto ja itseoikeutetusti Matti, Musti ja Ville, ovat ottaneet nyt jo kaksi upeaa mitalia näissä MM-kekkereissä ja väitänpä, että perjantain viestistä tulee lisää. Moni varmasti pitää saavutettuja mitaleja pienoisena yllätyksenä mutta näin sisäpiiristä voin kertoa, että potentiaali ja mahdollisuudet ovat olleet tiedossa jo pidemmän aikaa ja tekemisen taso niin leireillä kuin kisamatkoillakin on antanut odottaa juuri tällaista pään avausta. Ensi vuoden olympialaisista Vancouverista voidaan odottaa miehiltäkin useita mitaleja!

Lopuksi haluamme vielä kiittää kaikkia sivuilla vierailleita positiivisen palautteen tulvasta, jonka olemme saaneet viimeisen kolmen päivän aikana vastaanottaa. Sivuilla on ensimmäisten päivien aikana käynyt jo reilusti yli 10 000 vierailijaa ja mikäli olemme saaneet edes muutaman uuden ihmisen kiinnostumaan hiihdosta tavoitteemme sivujen osalta on täyttynyt!! Luvassa on kuitenkin vielä lisää, enemmän ja kovempaa...

Jännitetään vielä porukalla MM-kisojen viimeiset päivät ja sitten onkin aika suunnata porukalla kohti Lahtea ja legendaarisia Salppurin kisoja!

-Rintteri