Sipuli

23.02.2009 21:00

Pettikö Harri Ollin sipuli? Onko Hapon sipulissa reikä? Miten toimii rintterin sipuli?

Urheilu on huipulla paljon kiinni sipulista. Kestääkö sipuli? Taso on niin kova ja laaja, että eroja ei saada pelkästään fyysisillä, torson ominaisuuksilla. Vaikka torso pystyisi mihin (harjanvarsi penaaliin tms.) ei sipuli välttämättä anna periksi. Toisinaan sipulin rajoittavat tekijät ovat hyväksi (harjanvarsi penaaliin) mutta urheilijan lähestyessä kauden kliimaksia sipulin on kestettävä!
Happo osoitti perjantaina sipulinsa toimivuuden vaikkakin uskallan väittää, että Matin sipulissa on reikä tai kaksi, mahdollisesti myös naula. Sipulin kipua tuntevalle osalle ei saa antaa valtaa eikä sipulista lähtevä ranka saa katketa heikollakaan hetkellä! Hapon sipulilla nämä ominaisuudet ovat enemmän kuin kohdallaan.
Urheilijan sipulin tarve on kriittinen myös aallon pohjalla. Sairasteluiden ja sipulista riippumattomien tekijöiden sattuessa kohdalle on urheilijan sipulin pysyttävä optimistisena, jopa suomenruotsalaisen ylioptimistisena. Muuten sipuli mätänee ja urheilu jää.
Rintterin sipuli on kypsytetty lukuisilla laktaatilla maustetuilla harjoituksilla, joissa torso on käristetty viimeisilleen sipulin voittaessa! Vastineeksi sipulille on annettu hauskoja hetkiä kuten golfia (kysykää Matulta kuinka hauskaa golf on, kun se ei kulje). musiikkia ja rentoa menoa!
Huomenna tiistaina 24.2.2009 koittaa kolmen rintterin kliimaksi. Torsot ei tunne laktaattia ja sipuli ei näe kuin yhden asian: kultaisen lumihiutale-mitalin!

RINTTERIN SIPULI NIMITTÄIN KESTÄÄ!!!

-jesse