Kisafiilinkiä!!!

22.02.2009 20:00

 Road to Liberec (part 3)

Tultiin eilen tosiaan kisahoodeille ja teki ihan hyvää porukan moodeille. Heitettiin illalla lyhyt juoksulenkki ja Kalle meinas tiputtaa mut peesistä! On kuulemma helpompi juosta 77-kiloisena ku 84-kiloisena. On possu ollu dietillä ja vetäny vaan keitettyjä vihanneksia tämän reissunkin.

 

Tänään aamulla sitten käytiin veriscreenauksessa ja kaikillahan se meni heittämällä läpi. Siitä vaan näin päättelin ku tuntui, että testaaja koitti kovasti pitää nauruaan. Taisi olla ennemminkin alarajoilla, kuin ylärajoilla.

 

Siitä sitten lenkille, että ehtii alta pois ennen miesten kisaa. Oli vaikea pitää mopoa kourassa, kun koko ajan teki mieli keulia hienoissa vuorohiihtonousuissa ja yleisön kannustaessa lähes koko matkan varrella. Itse kisaa ei paljon ehditty seurata, kun piti lähteä kämpille lepäilemään. Sen verran kuitenkin kisasta, että oikealle miehelle meni voitto! Olis Paalu-Peten pitäny kaks vuotta sitten voittaa jo toi "ehkä typerin hiihtokisa". Suomalaisten panos viestiä ajatellen lupaava.

 

Illalla ollaan hengailtu vaan kämpillä ja katottu, että onhan kaikki terveenä, kun kilpurin juhlapäivä on kynnyksellä. Itellä on jo vähä perhosia vatsassa - sopivasti tosin.

 

Toivottavasti nyt on kaikki pilkut ja kaksoiskonsonantit kohdillaan. Otamme mielellään valituksia vastaan!

 

t. Mardu ja muut täältä Liberecistä

 

 

ps. Kuva meidän kotilääkärin vastaanotosta. Katotaan onko Kalulla vielä poskiontelot kipiänä ja kuuppa jumissa.