Olipa kerran...

20.02.2009 00:00

Road To Liberec (Part 1) possujen mukaan.

Onko mustasta tummempaa väriä olemassa? Voiko taivaalta sataa paskaa? Kuinka paljon pitää ottaa kaaliin, että on virallisesti masentunut? Voiko vitutukseen kuolla?

Olipa kerran kolme possua, jotka oli valittu edustamaan suomea possujen MM-kilpailuihin. Vielä ennen MM-kilpailuja Possut kävivät kilpailemassa possujen omassa possukupissa, paitsi tietysti yksi possu joka oli kipeänä. Possukupin kilpailut menivät ihan hyvin ja possut lähtivät hyvillä mielin valmistautumisleirille Ramsau am Schweinsteiniin. Parin leiripäivän jälkeen possujen valmentaja ja hieroja lähtivät leiriltä pois ja jättivät possu raukat yksin. Yleensä niin iloiset possut olivat ymmällään, nyt heillä ei ollut lihashuoltoa, valmentajaa eikä edes autoa millä hakea kaupasta possujen ruokaa ja käydä kuntosalilla voimailemassa. Kaiken lisäksi nyt olivat myös kaksi muuta possua sairastuneet, possuilla oli kärsät tukossa, päät kipeänä eikä sorkatkaan liikkuneet niin nopeasti kuin yleensä. Possut olivat huonolla tuulella ja yrittivät kaikin keinoin ponnistella saadakseen positiivisia ajatuksia mieleensä.

Juuri kun he olivat onnistuneet ja mieliala oli hieman parempi, possujen valmentaja soitti ja kertoi, että possuja ei tullakkaan hakemaan vaan possut saavat matkustaa MM-kisoihin itänaapurin possujoukkueen kyydissä. Se siitä paremmasta mielialasta. Arviolta seitsemän tuntia matkustusta erittäin ahtaassa kopissa itänaapurin possujen kanssa saa kyllä positiivisemmankin possun masentumaan. Possut kuitenkin päättivät, että tervehtyvät vaikka väkisin ennen kisoja, eivätkä anna muunkaan paskan vaikuttaa(Helppo homma sillä possuthan ovat tottuneet paskaan).Eivätkä possut luovuta vaan suuntaavat saparot pystyssä kärsänsä kohti tulevia kisoja!!

-Possu-