Viikko onnettomuudesta

17.10.2011 00:00

 Tänään on tasan viikko siitä kun sain vetolaitteen naamaan. Tänään oli myös ensimmäisen kontrollikäynnin aika. Nenän päältä poistettiin siihen laitettu tyllisidos. Näin ensimmäistä kertaa vamma-alueen ja täytyy sanoa että vähän jopa pelästyin minkä näköinen "iho" oli. En tiedä mitä odotin vain viikon parantumisen jälkeen, mutta kaunis ei näky ollut. Lääkärin mukaan alue on "keskinkertaisen" näköinen. Eli täyttä varmuutta ihon kiinnittymisestä ei vieläkään ole. 

Ennen kontrollikäyntiä elättelin ehkä turhia toivoja että voisin aloittaa harjoittelun. Lääkäri kyllä antoi luvan kevyelle treenille. "Sinun täytyy hyväksyä että parantuminen vie aikaa. Etkä voi vielä harjoitella niin kovaa kuin normaalisti tekisit". Toi lause sai taas tajuamaan että ei tässä olla vielä läheskään kunnossa. Nyt täytyy saada paikat kuntoon ja miettiä harjoittelua sitten.

Käynnin aikana näytin myös jalkani haavaa ja hoitaja puhdisti sen kunnolla. Selvisi että jalan haava ei ollu parantunut läheskään niin hyvin kuin luulin ja monttu ammottaa auki kuin olisi juuri tapahtunut.  Oli kyllä suuri pettymys että se oli näin huonossa kunnossa vieläkin.

Seuraava kontrolli on torstaina ja sitä seuraava maanantaina. Tarkoittaen että myös seuraava Vuokatin sprinttileiri jää väliin. Mitä todennäkösimmin myös kilpailukauden avaus siirtyy eikä tapahdu Suomen-cupissa vajaan kahden viikon päästä. 

- Niklas