Serkkupojan Damage

12.10.2011 00:00

 Kuulin pojilta vuokatista että jonkunnäkönen video olisi tulossa. 

Itse en päässyt Vuokattiin koska sain reilu viikko sitten haavan jalkaan joka tulehtui pahasti. Maanantaina aamuna sain käydä poistaa tikit jalasta. Kauan ei kumminkaan kestänyt ennenkuin seuraavat jo tuli. Tällä kertää päähän. Menin nimittäin kotiin terkkarista ja tarkoituksena oli tehdä 4x3min vetolaitteella. Täysii tietenki. Verryttelyiden jälkeen ensimmäisen 3 minuuttisen aikana veto oli ilmeisesti liian kova ja vetolaite irtosi seinästä ja tippui suoraan naamaan/päähän. 

 Luulin nousseeni heti ylos, mutta myöhemmin selvisi että olen maannut tajuttomana noin 15min ennenkuin olen soittanut ambulanssin. Olin siis yksin kotona. 

Nenäntyvestä irtosi iho kokonaan ja se jouduttiin "ei vitaalina" kappaleena laittamaan takaisin töölön sairaalassa. Päähän tuli joitain tikkejä. Mitään takeita ei ole että iho tarttuu uudelleen. Viikon päivät joudun vain makaamaan enkä saa hikoilla ollenkaan. Sen verran huijaan harjoittelukieltoa että aktivoin lihaksia sähköhoitolaitteella jonka sain käyttööni Medfitiltä 

 

-Serkkupoika