Kausi paketissa!

19.04.2011 14:15

 No nyt se on ohi. Omalta osalta voisi sanoa, että vihdoinkin. Kausi oli jälleen täynnä vaikeuksia, eikä tulosta tullut. Onneksi kevättalvella elonmerkkejä alkoi hieman näkyä ja nyt on huomattavasti mukavempi lähteä uuteen harjoituskauteen. Syyt hankaluuksiinkin on melko selvät, joten päätä ei tarvitse enää pyöritellä...

Tour de Barents meni ja niin teki rentoutumisviikko Levilläkin. Lauantaina hiihdettiin vielä hyväntekeväisyyskisa Leviloppet, joka oli aivan mahtava tapahtuma. Matka oli joukkuesprintti ja joukkueessa oli aina maajoukkuehiihtäjä, junnu ja yrittäjä. Paikalla oli mukavasti yleisöä ja kuuluttajan sekä musiikin luoma tunnelma oli katossa. Oli myös mahtavaa nähdä, miten innoissaan junnut olivat, kun saivat hiihtää esikuviensa kanssa samassa joukkueessa. Tällä kertaa tuloksen tekeminen ei ollut se tärkein juttu vaan enemmänkin hyvä tarkoitus ja hyvä show.

Muutenkin viikko Levillä teki koko rintteripoppoolle hyvää. Laskettiin paljon ja nautittiin auringosta!!

Kotimatkalla Matun kanssa alettiin muistelemaan vanhoja oikein urakalla. Kaivettiin FIS:n sivuilta ikuisuuden vanhoja tuloksia ja muisteltiin vanhoja hyviä aikoja ;) Tulosten joukosta löytyi myös alla oleva hauska yksityiskohta. Ketäs siellä onkaan muutaman sekunnin sisällä taistelemassa sijoista 23-26??

Tarkempaa analyysia kaudesta voi odottaa myöhemmin. Se on sitten eri asia tuleeko sellaista...

-j