Yleistä jauhamista.

28.02.2011 16:00

 Muutama juttu:

1. Olipahan mahtava kisa Suomen naisilta tämän päivän kisassa! Erityisesti lämmittää minimirmeileiden loistavat suoritukset sekä Piken kauden paras! Lupaa hyvää tuleviin kisoihin. Kilpailun kovuudesta Suomen joukkueen sisällä kertoo se, että MM-sijoitus kahdeksan ei välttämättä edes riitä viestijoukkueeseen. Raakaa peliä.

2. Mukava huomata, että rintterit.fi on taas kerännyt läjän aktiivisia vierailijoita. Eilen sivuilla vieraili yli 1300 kävijää. Mukaan on totta kai sattunut todellisia "asiantuntijoitakin". Hieman itseäni ihmetyttää joidenkin ihmisten tarve alkaa huudella tuollaisia hävyttömyyksiä "omilleen". No mutta yhtälailla heillä on oikeus omaan kiistattomaan tietämykseensä ja sen jakamiseen. Meillä olisi toki oikeus painaa vieraskirjan kohdalla delete-nappia mutta annetaan näille lämpimille ihmiselle mahdollisuus toteuttaa itseään.

3. I'm back!!! Ainakin melkein... :) Kausi on ollut taas täynnä sairastelua eikä lipi ole liikkunut. Ei sitten mihinkään. Nyt kuitenkin käyrä on taas ylös päin ja viime viikonloppuna tuloksetkin olivat jo lupaavia. Salppurin kisat ovatkin minulle ehdottomasti kauden tärkeimmät eikä panosta sen vuoksi puutu.

-jesse