Kaksi yöta jouluun on, laskin ihan itse!

22.02.2011 22:15

Kisat lähestyy ja nyt annetaan asioiden mennä omalla painollaan ja tehdään ne niin hyvin kun voidaan. Mitään erikoista ja uutta on turha enää tässä vaiheessa yrittää. Saatiin Matun kanssa molemmat sopivasti lähtöjä alle ennen MM-starttia ja nyt vaan ladataan akut täyteen, että jaksaa torstaina jauhaa!

Drammenin kisasta tuli uran paras sijoitus maailman cupista ja siltä pohjalta on mukava lähteä Osloon. Huomasi, että ei se maailman kärki niin kovin kaukana ole. Loppusuora sunnuntain finaalissa oli melko pitkä keulapaikalta. Se ei ollut ehkä paras mahdollinen sija tulla siihen, mutta ajattelin että muiden on ohitettava jos haluavat voittaa. Tullessa viimeisestä kurvista yritin vaan pitää katseen maaliviivalla, mikä oli yllättävän vaikeaa, kun ei sinne asti edes kunnolla nähnyt. Melkein kaikki siinä tunki sitten loppujen lopuksi ohi, mutta onneksi Oslossa on lyhyempi ja nopeampi loppu, ja jos tilanne on silloin sama niin tuskin viidenneksi tipahtaa.

Tulin korkealta torstaina, joten periaatteessa parhaat päivät pitäisivät olla vielä edessä päin sopeutumisen suhteen. Mopolla ei kuitenkaan mahdottomia pääse, ja jos samanlaiseen hiihtoon pysytyn kuin viime viikonloppuna, olisin todella tyytyväinen. Kerroin tuossa edellisessä kirjoituksesssa, että jouduin itse maksaa valmistautumisleirini. Takki kuitenkin kääntyi hyvän hiihdon jälkeen, joten perun puheeni. ;) Pannaan nekin firman piikkiin!

Huominen päivä kulutetaan niinkuin muutkin; eli perusjuoksulenkit, hiihtolenkki, ruokailut, levot + Mario Kartin pelaamiset (jonka mestaruus on edelleen ratkaisematta, vaikka Lasse luulekin olevansa jotain).

Kiitos kaikille onnitteluista ja onnentoivotuksista!

MJ