Rintteri heikolla hapella!

22.11.2010 13:45

Kisakausi on avattu.

Rinttereillä pääsääntöisesti hyvin tai erittäin hyvin. Oloksella hiihdettiin reilu viikko sitten kauden ensimmäiset kekkerit. Kisojen perusteella Jällivaaran cup-avaukseen lähti Matu ja oto-rintteri Colli. Mardu olisi mahtunut joukkueeseen taatusti myös mutta katsastuksessa käsille mennyt suksi(valinta) kostautui pahan kerran. Ja minä voin näin sanoa, koska hiihdin Mardun perässä hieman toista kilometriä ja ruumiitahan siinä meinasi tulla, kun tämän kokoinen äijä tuli laskuissa niin kovaa niskaan, ettei Mardun perperistä meinannut edes koppia saada.

No mutta, ne kisat oli ja meni. Niin teki Jällivaarakin. Sekä Matu että Colli suoriutuivat viestiurakastaan vähintään hyvin. Ensi viikonloppuna sitten Ruka ja ehdottomasti yksi koko kauden hienoimmista rinttikisoista! Viivalla rinttereistä Kalle, Matu, Lasse, Martti ja Colli. Rukan rata on kiertueen parhaita. Sopivan pitkä, riittävästi nousua ja mahdollisuus ratkaisuihin monessa radan kohdassa.

Omalta osaltani tuo ilo jää nyt väliin ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Mies on pihalla. Kuutamolla. Ulapalla.
Ropassa on tällä hetkellä enemmän häikkää kuin koskaan aiemmin. Ja voin kertoa, että minulla on muutamaan otteeseen ollut häikkää ropassa.
Ensimmäistä kertaa urallani joudun viheltämään pelin totaalisesti poikki tässä vaiheessa kautta. Vähintään viikko ilman suksia. Sitten katsotaan uudestaan. Kiristäähän se suomeksi sanottuna ihan **tusti!!! Mutta minkäs teet. Käyn hölköttelemässä, maalaan taulun tai kaksi ja soitan kitaraa. Niin ja kirjoitan näköjään tänne pitkästä aikaa.

Näillä mennään.
Muistakaa katsoa ensi perjantaina, kun rintterit lyö!!!!

☠ -jesse

ps. Päivitin myös kuvagalleriaa hieman vanhemmillakin kuvilla...