Voitosta voittoon

16.09.2009 14:15

 Morjensta pöytään! Ei oo tullu kirjoiteltua sitten viime kerran.. Reenikausi on sujunut suunnitellusti ja positiivisissa merkeissä. Kaikissa testeissä on tullut omia ennätyksiä, en kyllä näitä testejä oo aikaisemmin tehnytkään.. Kesäkuussa tuli voitto Jakokosken kesähiihdoista viimeisen kierroksen sohjonlennätyksessä Karppa Varista vastaan. Viime viikonloppuna sai Kiteen miehet nöyrtyä Kolin 5+5km takaa-ajo rullakisassa. Vitosen matkalle nousua kertyy noin 220m melko yhtäjaksoisesti, joten ei sitä ole tarvinnut ihan pelkkää tasamaata reenata, vaikka tänä vuonna ei ole ulkomailla tullutkaan leireiltyä. 

Vastapainoa harjoittelulle on antanut myös minulle aloittamani maalausharrastus, olen maalannut asumastamme talosta eteisen ja tuulikaapin seinät. 

 

 

 

 

Hain vaihtelua hyppäämällä ulos mukavuusalueeltani ja kokeilin myös ruiskumaalausta maalaamalla automme takapuskurin, joka oli saanut osakseen edellisen naispuolisen omistajan hieman karkeampaa hierontaa betoniporsasta vasten. Lopputulos ei aivan tyydyttänyt, mutta rapa peittää virheet tehokkaasti. Jos olet kiinnostunut maalauspalveluistani, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen maalaus.jölli.rintterit@com...

-jölli