Alfred, Kirwa & Yego. Kovia jätkiä!

14.09.2009 13:45

Olipa kerran kolme rintterimäisen nopeuden omaava ampiaista, jotka eivät tykänneet Ramsaun  sateisista keleistä. He päättivät tehdä radikaalin suunnan muutoksen elämälleen ja siirtyivät asumaan kahden rintteripojan tarjoamaan viiden tähden luxus hotelliin. 

Sukulaiset hyvästeltiin, vanhat asunnot myytiin ja metsät pistettiin rahoiksi. Alfred, Kirwa ja Yego olivat valmiita jättämään  taakseen entisen elämänsä.  Heidän lähtönsä riipaisi erityisen kovasti naispuolisia ampiaisia, joihin tämä charmantti kolmikko oli tehnyt lähtemättömän vaikutuksen. Uusi elämä kuitenkin odotti rahakkaita ampiasherroja ja lopulta he löysivätkin perille Matun ja Lassen hoiviin.

Alfred oli vanhin ja kokenein seikkailija, hän tajusi nopeasti että ei kannata koko ajan riehua. Siksi hän herää henkeen ainoastaan silloin kun hotellissa tarjotaan ruokaa(urheilujuomajauhe, banaania ja vettä) tai raitista ilmaa. Alfredilla on jo sen verran ikää että mitä luultavammin tämä on hänen viimeinen reissu äijäporukalla.


Kirwa ja Yego juonivat etualalla. Taustalla harmaahapsinen Alfred omissa ajatuksissaan.

Yego ja Kirwa olivat puolestaan nuoria, villejä ja täynnä elämää olevia koijareita. Heidän päivänsä kului pääosin hurjan biletyksen merkeissä ja elämäntyyli muistutti lähinnä rokkareiden tapaa  viettää elämää. He rellestivät, rikkoivat huonekaluja, televisioita heiteltiin ikkunoista, paskottiin pitkin kämppää ja harrastettiin villejä irtosuhteita. Tämänlainen elämäntyyli koetteli kovasti Alfredin hermoja ja myös hotellin omistajat ilmaisivat välillä tyytymättömyyttään asukkaisiin, mutta niin kauan kun herroilla oli massia maksaa vahingot heidän oleskelunsa hotellissa oli turvattu.

Loppu hyvin kaikki hyvin.. NOT!

Tämän ampiaisherroista kertovan jutun kirjoittamisen jälkeen, ja sateen tauottua Alfred, Kirwa ja Yego päästettiin viimeiselle lennolleen raikkaaseen alppiluontoon. Mutta vielä mitä, koko kolmikko hyökkäsi hotellipalveluja tarjonneiden kimppuun ja näin Alfredin, Kirwan ja Yegon tarina päättyi dramaattisesti. Mutta niinhän on tapahtunut muillekin koville rokkareille kuten Jim Morrisonille, Jimi Hendrixille ja Kurt Cobainille. Live free and Die hard!

Alfredin, Kirwan ja Yegon muistoa kunnioittaen,
Matu, Lasse, Jesse ja Martti