Long time no see...

06.09.2009 19:30

Niin se vaan aika vierii vauhdilla eikä rintteri ehdi koneelle istua avautumaan...

Otetaanpas  tähän väliin pieni kertaus viimeisen kuukauden tapahtumista. Auresta palattiin kukin omaan kotikoloonsa enemmän tai vähemmän väsyneinä ja kaikilla taisi olla edessä palauttelujakso omaan tyyliin. Omalla kohdallani palauttelu keskellä hyvää reenirytmiä tuntuu aina jotenkin vaikealta eikä roppa oikein meinaa sopeutua viikon aikana reenaamattomuuteen. Vähintään kolmesti viikossa on pakko mennä ulos ja ottaa edes pieni hiki päälle niin kuuppa taas kestää makoilua sohvalla. "Lepoviikon" merkityksen huomaa sitten jälkijunassa syksyn mittaan, kun jaksaa taas jauhaa kunnolla ja motivaatio on huipussaan.

Viikko Auren jälkeen pamautettiin sitten ohjelman mukaisesti Vuokattiin ja Aatelireissiin. Matu joutui valitettavasti jättämään leirin kisoineen väliin pienen flunssan takia ja minäkin lusmuilin kisatouhut. Viivalle rinttereistä astuivat Martti ja Kalle. Omat odotukseni Martin suhteen olivat korkealla hyvin menneiden Auren kisojen jälkeen mutta ihan parasta Marttikaan ei tainnut saada itsestään irti kokonaiskisassa vaikka loistavasti suoriutuikin. Etenkin prologi oli Mardulta vahvaa menoa ja tuloksena Teemun kanssa jaettu kakkossija 7sek Mustin perässä.  Kalle laittoi hiihtopiirien kiistatta nopeimmat lihaksensa myös tiukille prologissa mutta keskittyi sen jälkeen leirillä reenaamiseen. Kisojen lisäksi leirillä paukutettiin tehoja vielä suolla, jossa sisäiset kurassa läträäjät pääsivät taas valloilleen.

En osaa tässä sen tarkemmin muiden kuulumisia setviä eikä se ole tarkoituskaan mutta huomenna ne selviää itsellenikin paremmin, kun lähdetään porukalla Ramsauhun. Kalle keskittyy laadukaaseen ja vauhdikkaaseen tekemiseen koti-Suomessa mutta M&M ja minä lähdetään ehkä lempileiripaikkaani. Jotenkin alppimaisemat, raikas ilma, hiihtäminen korkealla, ja muiden huippujen läsnäolo tuo sellaisen latingin tekemiseen, että pääteema taitaa olla käsijarrun pitäminen päällä - varsinkin ylhäällä. Isona miehenä minulle on erittäin tärkeää, että lihaksisto ja hermosto pysyy koko ajan suhteellisen hyvässä jamassa ja Ramsau on ehdottomasti helppo paikka päästää tuo puoli retuperälle. Onneksi alhaalla laaksossa ohjelmassa on myös niitä harjoituksia, joissa saa pistää itsensä piippuun ja polvilleen. Leirin tasurikunkkuus ratkotaan Sognesta tutuksi tulleella 6 x 3'+1' reenillä. Tällä kertaa Kallen tilalla tuuppaa otorintteri Lasse.

Sen verran vielä henkilökohtaisia kuulumisia, että Vuokatin leirin lopussa tulin hieman kipeäksi ja seuraava viikko menikin melkolailla levätessä. Lepopäivät tarjosivat taas oivan mahdollisuuden tarttua penseilliin (ei meisseliin) ja siinähän se aika taas kului helposti. Vaikka maalaaminen pistääkin hetkittäin hermot todella kireälle, kun välietapit eivät miellytä omaa silmää, on se silti minulle ehkä parasta irroittautumista urheilukuvioista. Spotify soittamaan hyvää musaa ja avót ! Tämän kertaisia ja edellisiäkin lopputuloksia voi käydä halutessaan kurkistamassa omilla sivuillani www.jessevaananen.fi .

Näin tällä kertaa. Huomenna siis Ramsauhun ja eiköhän me sieltä saada yhteisuutista ja uutta multimediamatskuakin sivuille :)

-j